Sunday, December 9, 2012

happy ending ?

ph. by Farahin Razali , p/s: aku semakin hitam -..-

ehemm ehemm testing testing one two three . cubaan cubaan cubaan suara *gayaNazriBob* ehemm ohkay Assalammualaikum everyone . Grace be upon you Allah , the Almighty with his blessings , now i can still breath . How are you guys? Are you doing fine? Good then . Lama kan tak nampak aku? Ohh well biasalah orang yang semakin busy sekarang ni kan ~*fliptudungbawal* sampai nak urus makan minum anak-anak pun tak sempat . aku campak je semua kat nursery , senang . bior diorang berkampung kat sana . padan muka mwahahaha . mulamula aku nak cakap thanks kat atok sebab sediakan aku wifi kat rumah so aku boleh lah kerje habiskan benda alah mengupdate blog ni sambilsambil membazirkan elektrik kat rumah dia sebab bukak suis tu suis ni semua . atok jangan lupa bayar okay . kang tak bayar macam mana kita nak datang main internet lagi . hahaha ohkay dah melalut -.- 

ph. by Alissa Jaslin

Ahh~ it's been awhile since my last super duper boring update . So here comes another post . Ohh btw dalam post yang lepas aku ada post satu gambar aku dengan mamat ni jugak an ? haa ni lah masa untuk penjelasan . 17112012 . tarikh ni aku akan selalu ingat , and aku mungkin takkan lupa :) he is mine . mwahahaha *evillaugh* . secara jujur lah kan . aku kan pernah kata A tu crush aku . well , sebenarnya A aku tu mamat bangla ni lah , Azam . ataupun lebih tepat Muhammad Azammuddin Bin Mohd Norman . aku tahu ramai dah dapat agak masa dapat tahu dulu tapi aku nak mintak maaf sebab aku pernah tipu bila korang tanya aku samada A tu Azam ke tak . Aku mintak maaf sangatsangat tapi aku memang tak dapat nak mengaku . Entahlah , mungkin sebab rasa serbasalah kat seseorang masa tu .

ph. by Alissa Jaslin , edited by me

Azam is a nice person , maybe ? hahaha he always been there for me no matter what . he listens to my complaints  . he keeps reminding me of myself . he keeps telling me to do good things. he convinces me i'm right , whenever i think i'm wrong. he loves me whole-heartedly . And yeah , that's how i love him . Wholeheartedly . 

ph. by Alissa Jaslin , edited by me. p/s:Azam tidur?

weh dol , kalau kau baca ni , aku nak cakap please lah jangan nak kembang lebihlebih . nanti merana aku dengar kau asyik ungkit pasal aku tulis ni lepastu tak habishabis puji diri sendiri -.-hahaha apepun thanks sebab terima aku dalam life kau . thanks jugak sebab kau selalu ada untuk aku . bila aku tenga betulbetul sedih , semua text kau buat aku happy dapat ketawa balik . even kadangkadang loyar buruk kau tu buat aku rasa nak hentak kepala kau kat jalanraya kasi pecah takpun aku nak sangkut kau dekat dengan kipas biar kau mati kena sembelih dengan kipas tu . hahahaha
aku rasa cukup lah tu . tak kuasa aku nak pot pet pot pet panjangpanjang . buat lenguh jari jemari I je tau . hahaha that's all my explaination . tentang seseorang yang dulunya cuma dianggap sebagai crush kini menjadi orang terpenting dalam hidup aku . yes i do love him . ada masalah ? kalau lu semua ada tak puas hati cakap ah , kita jumpa kat simpang 4 sana . wa no hal je weh . jangan lupa bawak sabit , kapak , tukul besi , playar muncung tirus  , apit G screwdriver semua tu tau . hahaha okayy that's it . see you guys later in the next post of mine . enjoy the pictures guys . babai everyone :) xx

"It's my honour to always protect you , take care of you and loving you . As you mean everything to me , i'm glad to do that ." -Aliyah Amirah

"I can do anything in the world even climbing to the top of the world, but forgetting you is the only thing that i can't." -Azammuddin

"You know what , obviously , I can't bear of losing people like you in my life" -Aliyah

"and you'll always have meaning in my life dear " -Azammuddin

"I love how I smile when I think about you" -Aliyah Amirah

"Hope that the fate is always taking our side , keeping we together . I'll pray to Allah everyday , to make our relationship last forever ." -Azammuddin 

"The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams . i believe in my dreams all the time . How about all of you my dear readers ?" - Aliyah Amirah xoxo


Wednesday, November 28, 2012

disaster is beautiful

Assalamualaikum ,
 fuhh kanan fuhh kiri . haha dah berhabuk dah blog kesayangan aku ni . ermm well aku pun tak tahu nak post apa . but i've got this picture to show you . don't ask me why okay :) kbyee


Sunday, August 19, 2012

Eids 2012



Assalamualaikum :)

semalam dah raya tau . sempena tu , aku nak mintak maaf kepada semua jika ada yang terkecil hati , tersakit hati , marah atau mungkin dendam dengan diri ini . maaf diucapkan kerana di dunia ini tiada manusia yang sempurna .
masing-masing punya kekurangan dan kelemahan sendiri . jika ada yang tidak memuaskan hati insyaallah aku akan cuba perbaiki . akhir kata salam lebaran dari saya buat anda semua  \(^_^)/





btw ni aku jumpa :) yeayy diabadikan masa birthday aku tuu

Thursday, August 16, 2012

miss me ?

lepas sekian lama menyepi , baru aku berpeluang untuk mencoret kembali blog yang semakin usang kini . mungkin ada yang rindukan aku ? mungkin ? haha banyak yang berlaku lately ni . tapi tak tahu nak cerita apa . hanya gambar buat tatapan semua :)

masa ni ada kursus matapelajaran gitu lahh kat dewan . then , helikopter si muhyidin yasin tu mendarat kat padang sekolah . apalagi , memang jakun habis semua nak tengok . nampak tak muka over aku tu ?
hahaha

masa ni hari sukan . tengah hujan lebat kitorang lepak kat tepi dewan .

sehari sebelum hari sukan . perkenalkann *bunyi drum* ketua kelas aku , Aiman a.k.a babak

aku bibik separuh masa . haha :D malam sebelum hari sukan , atas pentas .

suka gambar ni :) hanim macam model

yang menolong sikit , yang melepak kat belakang sana ramai -.-

with the genious sulaiman :)

gayboy ? haha -.-

khemah kami :)

itu je yang mampu aku tunjuk . banyak sebenarnya lagi tapi takda masa . nanti aku rajin aku masukkan lahh . 

A , kalau lah kau tahu yang tu sebenarnya kau . memang mati aku . penat aku rahsiakan dari orang lain . dedicate this video to you dude ,


konon tu aku lahh . hahaha :D puihh 
Hey A , kalau kau bukak blog aku dengar lirik dia baik-baik .
kbye~

Friday, June 29, 2012

CONTEST "AWESOME BLOGGER" BY PSS SASEM

yeahh Assalamualaikum semua :) 


see see ? haa , tu adalah mutiara kata yang perlu kita semua copy and paste kat dalam blog kepada sesiapa yang nak masuk contest ni lahh kan . sebenarnya , ehemm ehemm . aku sajesaje je nak join contest ni . lagipun rasanya ni lah first time SASEM ku yang tercinta *amek baldi semua, get ready untuk muntah* buat contest cenggini . so , dengan berbekalkan angan-angan yang menggunung tinggi bak gunung api di lautan pasifik , aku pun just try and error je lahh kan . mana tahuuuu . yelahh kan , blog aku ni tak seberapa kalau nak dibandingkan dengan orang lain -,- aku sedar *lagu ombak rindu playing*. aww aww kemain feeling rasa macam nak kene hentak dengan penutup tong sampah . yeahh tapi whatever asalkan bagi aku blog aku ni dah nampak ' TERHEBAT ! TERCANTIK ! ' , pun bolehhh . 

blog pss kata , kene cipta slogan . tapi maaflah aku ni bukan pencipta ayat-ayat puitis gramatis macam "atuk" aku tu , A. Samad Said . dah lama tak nampak atuk eh ? mana atuk pergi agaknya . tapi untuk tidak memalukan beliau ewahh , aku trylah ye . padahal otak aku sekarang ni tengah kosong *turn on lagu najwa latip*. slogan nya , 

Pusat Sumber Kondusif , Murid Positif , Pembelajaran Dan Pengajaran Efektif , Sekolah Berinovasi Dan Kreatif .

okayy , nampak kan betapa bestnya ayat aku *flip hair* perah otak beb nak buat . basuh baju pun tak macam gini . haha ewahh masuk troli tolak sendiri pulak dah aku ni . next , warga-warga pss kata kene jawab soalan diorang kalau nak masuk contest ni . soalannya jeng jeng jengg !!

1. Siapakah nama pengetua Sasem ? 
- ehemm ehemm , siapa je yang tak kenal . seantero sasemian kenal dengan En Mohd Noh Bin Mohd Yussof . kelas kitorang panggil dia Mr. Moustacher . haa , kenapa ? hewhew pandailah korang fikir :) nak tengok tak dia ? ni lahh dia , pengetua yang boleh dikira sangat baik . 


2. Siapakah Yang Dipertua PIBG ?
-sebenarnya secara jujur memang aku tak tahu . atau lebih tepat , tak pernah terfikir langsung nak amik tahu . ruparupanya Yang Dipertua PIBG ialah Tn Haji Rozali Bin Jamali . good job PSS , kalau tak kerana contest ni sampai bila-bila agaknya aku tak tahu .

3. Soalan ketiga ni panjang sangat , malas bhai nak salin . hahaha :D
- jawapan skema : ''kemasukan guru-guru dan kakitangan sekolah telah menjadi tunggak dan nadi utama dalam membantu hal-hal pengurusan dan mencipta gaya dan imej sekolah yang boleh dibanggakan seperti menghasilkan logo , nama rumah (sistem SBP) , nama kelas dan sebagainya.'' ohh , patutlah nama kelas kita sungguh Islamic . ala-ala SMKA gituu .

4. Moto Sasem 
-"Guru Bestari Berintegriti , Pelajar Intelek Berinovasi" sayalah pelajar intelek :p puihh hahaha

5. Soalan masih panjang :) 
-Kebitaraan Sukan Dan Permainan : HOKI
-Kebitaraan Persatuan, Kelab Dan Unit Beruniform : KELAB INOVASI DAN REKA CIPTA
-Kebitaraan Akademik : SAINS

6. Maksud latar belakang kuning bendera ?
-''permuafakatan dan keharmonian pada warga SMS Sembrong. '' kami hidup aman dan harmoni . ehh ?

7. Guru terawal di Sasem .
- En Abdul Aziz Mohamad
-Pn Rosmawati Zainal ( sensei ! arigatou *tunduk* )
-En Hassan Ayub
-Cik Nor Mazida Yusof

8. Maksud Ikhsan Ilmu Khalifah pada lencana 
- Ihsan : sifat mahmudah yang perlu diamalkan oleh warga-warga SMS Sembrong 
- Ilmu : pengetahuan adalah tunjang hidup
- Khalifah : kepimpinan

9. Visi Sasem 
- " SEKOLAH MENENGAH SAINS SEMBRONG MENJADI SEKOLAH BERASRAMA PENUH TERUNGGUL DALAM AKADEMIK  KOKURIKULUM DAN SAHSIAH "

10. Bila Sasem mula beroperasi ?
- pada Jun 2011

yeayy , see senang je kan ? haa , penat bhai tangan gua taip . hahaha :D k that's all . bagi Sasemian yang berminat untuk menyertai contest ni boleh lahh klikdisini untuk maklumat yang lebih lanjut . akhir kata , majulahh PSS untuk sekolah . eh ? ahaha pun booleehh .

Saturday, June 9, 2012

home bitter home

Assalamualaikum

harini dah kene balik Sekolah Menengah Sains Sembrong , Kluang . sedih ? agaklah sebab cuti 2 minggu ni rasa tak puas langsung . homework pun buat sikit je tu pun sebab hari tu pergi library . cuti ni aku banyak meroyan . kepada yang teman aku meroyan sampai pagi-pagi buta tu thanks a lot. sampai aku lupa kat problem aku sendiri :) tapi apa yang kita meroyan tu , stop kat sini je lah . jangan ungkit kat sekolah nanti sendiri bengang .kalau kau nak rasa kene tibai dengan aku ungkitlah .



sorry pada siapa-siapa aku ada buat salah.
sorry mak , kalau masa cuti ni kita banyak lepak tak tolong mak kat rumah .
sorry pada orang yang aku ada sakitkan hati . 
maaf , aku ni tak perfect .
kbye

Thursday, June 7, 2012

tett tett

awak , awak . kita nak dedicate lagu ni :>


tak kesahlah siapa-siapa pun awak . kalau awak dengan kita , kita nak awak nyanyi lagu ni kat kita .
maksud dia mendalam sangat walaupun suara tak berapa sedap tapi dia cool (Y)

aku dah merepek , kbye :/

Wednesday, June 6, 2012

studying , maybe ?

Assalamualaikum :)

hei hoo semalam pergi library . sebab nak habiskan kerja physics yang cikgu sally zul bagi tuu . dahlah menimbun , kalah bajubaju kat dalam bilik yang belum berlipat lagi tu . nak dijadikan cerita aku pun bangunlah pukul 6.00 pagi . wahh :D terkejut tak ? hahaha . siapsiap semua aku pakai je baju yang aku rasa okay . sakai pun lantaklah . siapa je nak tengok kan ? orang pergi library nak study je kut . pagipagi tu sarapan maggi . haa , hebat tak ? memang macam nak meragam perut aku makan maggi tomyam . lepas tu abah hantar pergi hutan bandar (hb) . farahin suruh tunggu kat situ . aku pun macam , ''okay , aku tunggu'' . otw nak sampai tu aku text farahin , cakap aku dah nak sampai . tapi tak reply pun . so , aku pun tunggu je lahh dengan penuh sabar *ecehh . dahlah phone aku takde kredit .


lepas tu dapatlah satu call . ohh farahin call. mak aihh , memang masa tu aku rasa macam "kaki aku , bontot aku dah kematu wehh tunggu kau" . hahahaa :D then nasib baik dia sampai . dia kata sebab malam tu dia spend time dengan family dia sampai pukul 4 pagi . aku terus tak jadi nak marah . sebab aku tahu dia dengan family dia macam mana . susah nak dapat borak dengan ayah dia lamalama . so aku pun , sokay :) wa tak kesah beb . peace yaww ^.^v

then kitorang pun gerak lah pergi library . kesian azam dah tunggu lama gila . hahaha :D then , daniel pun datang , kitorang pun mulakanlah pelancaran gerakan menghabiskan homework besar-besaran . beria semua buat physics . macam orang apa je . dari pukul berapa entah sampai dalam pukul 11 kitorang stop kejap . pergi minumminum kat cafe bawah . dari situ kitorang tengok Petrosains kanakkanak tu macam best . disebabkan dulu aku pernah datang sini and masuk jugak , sebab tu aku kate best . lepas tu naek atas nak sambung balik . masa tu baru perasan bad pun datang . padahal azam dengan daniel dah lama perasan . okay aku ni loading sikit . dah lama baru dia duduk satu meja dengan kitorang sebab syasya ajak . so , kiranya satu meja lima orang . gini , meh aku tunjuk tapi maaflah buruk sebab aku kan kanak-kanak lagi . kan ? haha

haa , nampak kan ? so dalam dah tengah hari aku dah menyerah kalah . bosan gila bhai . diorang pun lebih pentingkan twitter dari physics . hahaha :D kitorang pun turunlah nak balik . singgah sebentar kat Petrosains . semua jadi macam kanak-kanak . aku lagilahh . kau faham-faham je lah kan aku ni macam mana . pantang nampak bendebende yang pelik mesti rasa nak merosakkan dan menjahanamkan barang tu .tapi aku ni sebenarnya baik . ye , aku tahu tu :p lepas dah puas , solatlah beb . gila tak solat .

daniel kate ada bas lalu kat depan library sebab kitorang nak pergi cs . kitorang pun tunggulah . rupanya hampeh . tindakan drastik kitorang amek , naik teksi . okay anak-anak , cuba bayangkan kami berlima remaja 16 tahun naik dalam satu teksi ? haa , terseksa kan ? farahin awal-awal dah cop sebelah drebar . dan aku ? di tepi tingkap dengan dihimpit 4 orang mamat gonjeng . nasib baik dapat harga murah . rm5 jee , yeahhh . sampai cs cari tempat nak isi perut . walaupun aku kenyang lagi . demi makanan , apapun aku sanggup . nak pergi tengok wayang tapi grandmother diaaa 0_o ramai gila orang . tak sanggup aden . daniel  nak beli komik Misi 10A tapi takde pulak . then kitorang pecah sebab nak balik .

aku suruh azam balik dulu sebab bad kata suruh teman dia kejap . lagipun kalau aku balik awal siapa je ada kat rumah atok . so , better aku balik lambat . makan Mcflurry satu je . share dua orang . tapi lepak lama gila kat Mcd . ada ke patut dia kata aku huru-hara ? siott je . pastu farahin call . kecoh gila dia cerita . azam pun call cerita pasal farahin jugak . mak aihh diorang ni -,- 5.30 baru aku balik . tapi aku dah beli kasut :) aku main capai je asalkan muat kaki aku . saiz kaki aku 36 ? kbye .


Monday, June 4, 2012

teacher's day

Assalamualaikum 

haa , aku tahu aku ni memang terlambat gila tapi tak salah kan nak post pasal hari guru ? ye aku tahu tuu sepatutnya 16 Mei yang lepas . ada aku kesah ? blog aku pun , bukan kau ? bweek *buatmuka . hahahaha :D aku bosan gila bhai then tibatiba teringat yang aku belum pernah cerita pasal hari guru lagi . okayy , 16 Mei . tu lah tarikh keramat untuk cikgucikgu kan ? dan tarikh yang menyusahkan pelajar sekolah sebab terpaksa buat persiapan time minggu-minggu peperiksaan setengah tahun . dengan bebanan subjek yang nak kene hafal dalam otak kitorang bertungkus-lumus nak buat persembahan yang terbaik untuk cikgu :) peace yaww .

kitorang Tengku Hissamudin kene handle persembahan . so , kitorang semua decide nak buat sketsa dan aku salah seorang yang kene paksa rela untuk masuk . memang mulamula time latihan aku tak ikhlas langsung -_- dahlah kene lawan cakap dengan diorang . watak aku macam lifesaver . nasib baik scene aku sekejap je . tapi punya takut macam ape je . ramai budak kelas aku masuk . then campur budakbudak kelas lain lagi . memang gempaklah . bila tengok cikgu semua happy dengan apa yang kitorang  berlakon , rasa macam berbaloi gila . ni antara gambar yang disnap-snap oleh photographer tak berbakat iaitu dania dzumira :D hahaha okayy just kidding .

suasana dalam dewan sebelum cikgucikgu datang . ramai yang hilang , diorang pergi mana ?

kami pergi bergambar ! muka adi macam bulldog lah bila buat macam tu -,- hahaha

sementara menunggu cikgucikgu bersukan untuk buang lemak kat badan

pasukan gamelan yang sentiasa bersedia nak hendak korang dengan tukulnya

orang kata muka aku sama dengan dania -,- sama ke ?

antara yang terlibat dalam sketsa . muka semua tak boleh bla -,-

kek untuk cikgu . entah sedap ke tak aku tak tahulahh

hai ! saya Aliyah Amirah . sebelah saya ni Aliaa Nabila .

antara cikgu kami . yang tepi tuu comelkan pakai baju sekolah *kenyitmata* tulahh cikgu physics aku .

ikhwan berlakon sebagai atok (dengan kepala dah  tabur bedak) and azam berlakon sebagai nenek .


ni antara time-time aku kene perang mulut dengan diorang . time ni agak tergamam sebab guyup cakap , 
''fikir sepet , orang takut dengan kau lahh ??''
fuhh , sentap siot gua .

tapi , semua tu berjalan lancar . walaupun semua spontan tapi memang berdekak gila . then , ada tayangan video dari budakbudak Tengku Abdul Rahman (biru) . awesome :) memang aku salute lah kat diorang , trylah tengok , even simple tapi sangat best .



okayy , thats all . walaupun dah-sangat-sangat-terlambat tapi aku tetap nak ucapkan terima kasih kat cikgucikgu kat Sasem sebab dah susah payah nak ajar kitorang lagilagi budak yang lambat pickup macam aku ni haa .hahaha :D jasamu akan ku kenang wahai guru . cewahh , sasterawan gitu *perasan. kbye .

Sunday, June 3, 2012

tunang tunang

Assalamualaikum semua ! 

rindu aku tak ? mesti rindu kan ? kan ? kan ? papp ! *kene sepak dengan kuat* adoi saket lahh! okay okay aku tak perasan lagi . haa , harini nak cerita pasal semalam aku pergi majlis akak aten tunang tuu . pagi tu singgah rumah syazlin afieka macam biasa . then , lepaklepak rumah dia sampai aku punya otak jadi kartun sebab aku tengok tv yang semuanya cerita kartun . first jimmy neutron , then spies apekebende ntah nama dia , pastuh detective conan (masih boleh diterima sebab aku memang minat conan) dan seterusnya naruto . mak uihhh . berpinar-pinar mata aku . kat rumah dia cuma ada aku , syazlin , dengan kakak dia Acha . aku pun tak tahu sebenarnya nama kakak dia apa . tapi family dia memang best gila . anak beranak semua otak gilagila . kecoh kut. 

kitorang bertolak pergi rumah aten dalam pukul 2.30 . cehh padahal syazlin cakap dengan yani dia datang pukul 2 . kesian yani .jalan dalam 10 minit then tahan teksi . aku dengan syazlin nak je cakap tolong rempit kat orang tu tapi ada ke patut dia suruh kitorang naik kereta sorong baby *sambil jari dia tunjuk kat dalam kedai* kalau nak cepat . ayoyo -,- berhenti kat bustop area jalan makmur berapa entah . kitorang suruh aten kutip kitorang . fuhh , nasib baik dia datang dengan terkedek-kedek dengan baju kurung biru polka dot putih dia yang ayu tu . hahaha :D sebelum tu , memang lumrah kan kalau ada majlis mesti kita bagi sumbangan sikit tak kisahlah banyak ke sikit . mak aku dah kirim suruh aku bagi mak aten . aku pun dengan happynya salam mak aten sambil selit sampul duit kat tangan . haa , mak dia terus "kau jangan nak ngengada' kau amek balik" . aku pun, "eh takpe makcik , mak bagi ni" . "kau jangan nak ngengada , amek " aku pun apalagi terus pecut keliling orang dengan kebaya aku tuh *flip hair* mak dia pulak boleh kejar aku lagi . mak ooi . dah nak balik baru dia terima . hahaha :D lawak bhai kene kejar dengan orang tua depan orang ramai . dah tak ayu dah aku .

saya dan aryani amran . kami peminat Sugha Jung :) awak pula ?

syazlin dan saya . dia agak kepoh daripada saya

ye ye , tak perlu cakap . saya tahu saya comel . kiss sikit :p puihh . hahaha :D

kami dengan kaka aten . 

kami awesome kan ^.^v

aten dan saya . saya tahu saya lagi ayu dari dia . hahaha :p *perasan

ni lah mak aten . makcik , saya rasa kalau makcik masuk lari 100 meter makcik mesti champion.

saya dan azy . okay saya mengaku dia lagi comel dari saya -,-

Friday, June 1, 2012

out

Assalamualaikum :)

harini saya nak jadi sopan . taknak mencarut lagi macam harihari yang lepas . mulut saya ni haa jahat sangat sampai macam boleh tampar-tampar kasi leper macam lempeng yang mak saya buat . sedap tau lempeng tu makan dengan sambal tumis . awak semua pernah makan ? eh apa saya membabo ni ? eh , apasal mencarut lagi ni ? *tamparmulut* . 

esok saya keluar . nak pergi majlis pernikahan kakak kawan saya Siti Nur Fatin ataupun dikenali dengan nama manja Aten ataupun bagi saya dia lebih senang dipanggil kerempeng . hahaha :D harap dia tak baca . dia memang kerempeng what ? tak caya ? sudaahhh . tadi saya dah cakap dengan abah yang saya nak pergi dan saya mintak tolong dia hantar saya ke rumah syazlin . tapi dia diam je . orang kata diam tandanya setuju , senyum tandanya suka . eh ? kan saya dah merapu lagi *mukablur* awak semua doakan saya tau . dah lama saya tak jejak kaki kat tar depan pintu gate rumah saya . cuti ni dunia saya hanya dalam bilik je . apa saya buat ? biarlah rahsia . hahaha :D eh , saya nak tidur . esok nak bangun awal pergi rumah syazlin . selamat malam semua dari saya minah gorjes (dah lama abe tak panggil saya gorjes :/ tapi saya tetap nak guna) awak semua jangan fikir lain pulak tau . byee~

tak dinafikan Aten lebih tinggi dari saya tapi kalau saya pakai high heels , aten yang kalah .