Sunday, September 25, 2011

what are words

hey awakk , betape malu nye bila kite dapat tahu , yang awak tahu pasal kite . bengang gila . tapi dalam masa yang same kite rase lega sbb ta payah nak simpan rahsia ni lagi . thanks sbb buadd kite hepi mase kite tenga sedih . txt2 awak tuhh semuanye kelakar . kalau kite ade kacau awak , kite mintak maaf oke ? rase gembire gila bila dapat kawan dengan awak . best dapat gado2 dengan awak . kite ta kesa awak nak panggil kite ape , tapi bole ta kite gunekan panggilan robocop untuk awak macam biase ? sebab ..
#kiteheartawaklahh                

untuk chaq ; mmg lahh sangat menyakitkan untuk menjadi ssuatu yang baru . tapi sebenarnye itu sangat berbaloi tau . dalam hidup memang kadang-kadang kite kene mengalah tapi terlalu banyak mengalah tu tak elok jugak . oke chaq ? listen to me , sometime sadness can inspire you . you can count on me whenever you want to . aku sentiase ade untuk sokong kau dari belakang . mungkin aku tak dapat selesaikan masalah kau tapi bile kau cerite kat aku sekurang-kurangnye kau akan rase lega . oke ?

Saturday, September 17, 2011

PENILAIAN MENENGAH RENDAH

da nak dekat da weii ! kepada yang blom bertobat , blom bukak buku , bukak-bukak lahh ye.
kepada yang menduduki exam yang same , selamat menjawab :)

kepada awakk : gud luck examm isnin ni . buadd yang terbaekk oke ? haha , i'm not going anywhere ,i'm just waiting for you like i did before . try to discovered who i am oke ?

PMR , ana ucapkan AHLAN WAHSAHLAN :)

kepada mereka yg berkenaan

 "DON'T CRY FOR A MAN WHO'S LEFT YOU , THE NEXT DAY ONE MAY FALL FOR YOUR SMILE"

"COUNT YOUR SMILE INSTEAD OF YOUR TEARS"

keep smiling my friend :)

CHAQ KENE KUAT !